The Glow Up in het September issue van Vogue!

The Glow Up in het September issue van Vogue!

2 minuten lezen

Toen we elkaar ontmoette in april 2016 voor een kop koffie, wisten we eigenlijk alleen zeker dat we samen “iets” wilden doen. Dat we een kleine twee maanden daarna ons eigen uitverkochte evenement zouden hosten en dat The Glow Up een feit zou zijn, hadden we op dat moment niet durven dromen. Charlene was op dat moment hoofdredacteur van Ethnics.nl en Rowan was bezig met SISA en Roodjerow.nl. In die periode die erop volgden hebben we zoveel mooie momenten gekend én momenten waarop we op de proef werden gesteld. Onze vriendschap ontwikkelde zich in rap tempo, we bezochten samen het concert van Chance The Rapper (die een speciaal plekje in ons hart heeft) en droomden steeds groter over wat we wilden neerzetten voor vrouwen die net als wij op zoek waren naar herkenning binnen de bestaande media en evenementenbranche.

Wij stellen vrouwen voor aan hun tribe.

Fast forward naar september 2017 en we staan in het September issue van Vogue Nederland! In ons interview – dat in het teken staat van sisterhood – praten we over vrouw zijn, specifiek zwarte vrouw zijn en hoe we door middel van The Glow Up vrouwen introduceren aan hun tribe. Een bijzondere ervaring voor ons, maar op sommige momenten toch confronterend. Samen doken we al diep in de betekenis van sisterhood en de kracht hiervan, maar de kracht van het uitspreken van wat je wilt heeft zich tegelijkertijd aan ons voorgesteld. Wij weten het in ieder geval zeker, we kunnen bereiken wat we kunnen bedenken en jij ook.

De derde editie van The Glow Up op 27 augustus stond volledig in het teken van succes. Wat succes betekent voor ons en onze gasten was een van de onderwerpen die we hebben onderzocht.  Onze conclusie is dat succes bestaat, zolang je hierbij stil durft te staan en jezelf kunt accepteren precies zoals je bent. We hebben ook geleerd dat wanneer we één droom bereiken, er onmiddellijk een nieuwe en nog grotere voor in de plaats komt. Dat betekent dus dat we eigenlijk nog maar net beginnen met dit avontuur, maar dat we vastbesloten zijn om alles eruit te halen wat erin zit. We willen dan ook van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken die in ons geloofden op het moment dat The Glow Up slechts een concept was, en iedereen die we gaandeweg mochten ontmoeten. We blijven mooie dingen voor jullie maken, we’re all in this together

Side note: in de print versie van ons interview staan een paar typo’s. Gelukkig staat in de online versie de juiste info. Enjoy reading!

Meer over de The Glow Up en Vogue lees je hier.

En dat was nog niet alles What a year it was! We zijn zo blij met waar we zijn, maar zijn nog lang niet klaar. Blijf de site, Instagram en Facebook in de gaten houden voor meer The Glow Up nieuws

En dat was nog niet alles

What a year it was! We zijn zo blij met waar we zijn, maar zijn nog lang niet klaar. Blijf de site, Instagram en Facebook in de gaten houden voor meer The Glow Up nieuws

Meer TGU

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

TGU picks

A Champagne Celebration

Op vrijdag 19 januari was het tijd voor de vierde editie van The Glow Up. De edities lijken voorbij te vliegen en we zijn dankbaar ook deze met jou te hebben kunnen vieren.

Read More