5 podcasts voor vrouwen van kleur

5 podcasts voor vrouwen van kleur

3 minuten lezen

two dope queens podcast
Phoebe Robinson en Jessica Williams van podcast ‘2 Dope Queens’

Op die momenten dat je jezelf even wil afsluiten voor de wereld en niet gestoord wil worden door een nieuws- of reclameblok, zijn daar de podcasts. In Nederland zijn ze nog niet immens populair, maar daarbuiten (gelukkig) wel. Wij hebben een fijn lijstje met de beste podcasts voor vrouwen van kleur voor je op een rijtje gezet. Bekijk hieronder het overzicht van de 5  podcasts voor vrouwen van kleur.

Dipsaus

Deze podcast is van Nederlandse bodem en gestart door het fenomenale trio Anousha Nzume, Mariam El Maslouhi en Ebissé Rouw. Luister hier de episode met TGU co-founder Rowan Blijd.

dipsaus interview Rowan Blijd Christelle Munganyende
Interview met o.a. TGU’s Rowan Blijd

The Read

 

#TheReadLive Chicago, episode available now!

Een bericht gedeeld door The Read (@thisistheread) op

Wanneer je zin hebt in wat shade left and right *Janelle Monàe voice*, dan is The Read de podcast voor jou! In de podcasts wordt niemand gespaard (echt niemand!) én je wordt wekelijks op de hoogte gebracht van de grootste nieuwtjes uit de wereld van de (pop)cultuur.

Black Girl in Om

Toe aan balans voor je mind, body & soul? De dames van podcast Black Girl in Om hebben je rug. Hun podcasts helpen je om je hoofd erbij te houden in een immer drukke wereld. Check ook zeker de website van Black Girl in Om voor inspirerende artikelen.

2 Dope Queens

two dope queens podcast

Phoebe Robinson en Jessica Williams zijn de hosts van deze comedy podcast. Jessica ken je misschien van The Daily Show of de Netflix special The Incredible Jessica Jones. Elke uitzending zijn er andere comédiennes te gast die het team van Phoebe en Jessica versterken. Het is lachen geblazen tijdens de soms herkenbare situaties die de dames schetsen!

The Friend Zone

Het is natuurlijk niet alleen maar fun and games bij het luisteren naar podcast. HeyFranHey, Assante en Dustin Ross stimuleren je door het te hebben over je mentale gezondheid, mentale hygiëne en mentale rijkdom. En fijne afwisseling in dit rijtje podcasts.

Welke podcasts luister jij?

Welke podcasts luister jij?

Welke podcasts luister jij?

 

Meer TGU

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

TGU picks

A Champagne Celebration

Op vrijdag 19 januari was het tijd voor de vierde editie van The Glow Up. De edities lijken voorbij te vliegen en we zijn dankbaar ook deze met jou te hebben kunnen vieren.

Read More