A Champagne Celebration

A Champagne Celebration

Charlene en Rowan tijdens The Glow Up presents A Champagne Celebration. Foto: Snaps by Nova
Charlene en Rowan tijdens The Glow Up presents A Champagne Celebration. Foto: Snaps by Nova

Op vrijdag 19 januari was het tijd voor de vierde editie van The Glow Up. De edities lijken voorbij te vliegen en we zijn dankbaar ook deze met jou te hebben kunnen vieren.

Met deze eerste Glow Up editie van 2018 luiden we met onze gasten het nieuwe jaar in. Wat wil je bereiken in 2018? Waar moet het nieuwe jaar volgens jou om draaien? En ook: wat vind je belangrijk in je relatie? En wat voor persoon ben jij in relaties? Met gasten als Angelique Houtveen (3FM), Mitchell Esajas (The NUC en The Black Archives) en Jerry Afriyie (Nederland Wordt Beter) hoopten we antwoorden te vinden op bovenstaande vragen.

Bean There

In het prachtige Bean There genoten onze gasten van een vega(n) hapje en drankje en proostten we met elkaar op het nieuwe jaar. De eigenaar van Bean There, Amilcar Bouterse, verdient ook nog een eervolle vermelding, want zonder zijn medewerking had deze vierde edite van The Glow Up niet plaats zo kunnen vinden. We kregen een speciale selectie van zijn heerlijke kaart in combinatie met een van de lekkerste gemberbiertjes die we ooit dronken! Meer weten over Bean There? Neem dan zeker even een kijkje op de Facebookpagina of Instagram van Bean There.

Champagne bij Bean There Amsterdam. Foto: Snaps by Nova.

liefde

Panel over liefde en samenwerken v.l.n.r. Jessica, Mitchell, Jerry en Danitia

Panel over liefde en samenwerken

v.l.n.r. Jessica, Mitchell, Jerry en Danitia

Meer foto's

The Glow Up presents: A Champagne Celebration was anders dan de voorgaande editie, omdat A Champagne Celebration ook toegankelijk was voor mannen. In een panel gevuld met twee koppels – Mitchell Esajas & Jessica D’Abreu en Jerry Afriyie & Nitia – die de gasten alles vertelden over hun relatie en hoe ze zich daarin manoeuvreren. Een interessante opmerking vanuit het publiek was dat het een verademing was om zwarte koppels te zien tijdens The Glow Up’s Champagne Celebration, maar vooral om Mitchell, Jessica, Jerry en Nitia samen te zien. Representation matters, ook met betrekking tot liefde. Zwarte liefde.

Muziektherapie

Angelique Houtveen geeft de workshop ‘Boost Your Mood tijdens The Glow Up Champagne Celebration. Foto: Snaps by Nova.

Angelique Houtveen verzorgde een heel bijzondere muziekworkshop. En leerde The Glow Up gasten hoe muziek hun mood beïnvloedt of juist helpt bij het boosten van je mood. Vandaar ook de toepasselijke workshopnaam ‘Boost Your Mood’.

Meer foto’s

Een aantal prachtige kiekjes van de The Glow Up presents: A Champagne Celebration bekijk je hieronder. Het hele fotoalbum bekijk je op onze Facebookpagina @TheGlowUpNL.

Met speciale dank aan onze gasten Angelique Houtveen, Jessica de Abreu, Mitchell Esajas, Nitia en Jerry Afriyie. En Amilcar Bouters, eigenaar van Bean There Amsterdam.

Wil je meer The Glow Up in je leven? Abonneer je dan gratis op onze nieuwsbrief en stay woke and blessed. Houd onze website en social media in de gaten voor de komende Glow Up events van 2018!

Meer TGU

Leave a Comment

Leave A Comment Your email address will not be published

TGU picks

A Champagne Celebration

Op vrijdag 19 januari was het tijd voor de vierde editie van The Glow Up. De edities lijken voorbij te vliegen en we zijn dankbaar ook deze met jou te hebben kunnen vieren.

Read More