Over The Glow Up

Welkom bij The Glow Up. Welkom bij jezelf.

The Glow Up werd in 2016 door ons, Rowan en Charlene, opgericht vanuit een wens om een veilige ruimte te creëren voor zwarte vrouwen en vrouwen van kleur, in Nederland en België. Met onze offline evenementen brengen we onze doelgroep bij elkaar in een ontspannen sfeer en staan sisterhood en empowerment steeds centraal. Ideaal om gelijkgestemden te ontmoeten, om dichterbij jezelf te komen en het leven te vieren. Een leven waarin jij steeds de hoofdrol speelt, omdat ieder verhaal dat om je heen hoort gewoon zó herkenbaar is.

Naast onze offline evenementen en onze social media kanalen op Facebook en Instagram, voorzien we je op ons online platform van tips, tools en informatie om de beste versie van jezelf te worden, zijn en te blijven. Life is a wonderous journey and we deserve to love it.

 

Rowan Blijd en Charlene Hiwat Kortstam The Glow Up portret
Foto: Keshia Danso

 

 

Als je niet bij ons aan tafel schuift of een glas met ons heft, bezoek je theglowup.nl voor jouw dagelijkse dosis inspiratie, empowerment of gewooneen ouderwets potje vermaak. We bundelen hier al het nieuws over onze opkomende evenementen en bezigheden zodat je niets hoeft te missen.

Onze missie…

… is om hét go-to platform te zijn voor ambitieuze, leergierige en #woke vrouwen in Nederland. Je vindt op theglowup.nl wekelijks nieuwe artikelen en video’s die bijdragen aan jouw welzijn, kennis en algehele vibe.

Ons verhaal

Wanneer iets “klopt”, dan “klopt” het gewoon en na de eerste kop koffie in april 2016, was het prille begin van The Glow Up een feit. We besloten gewoon te beginnen met datgene wat we het meeste misten, en waaraan we het meeste behoefte hadden: een veilige plek voor zwarte vrouwen en vrouwen van kleur waarin zij en wij, onszelf konden herkennen en konden groeien.

Op Pinterest maakten we een gezamenlijk bord aan en begonnen we al onze ideeën te pinnen. Alles wat we wilden doen en hoe het eruit moest zien werd visueel gemaakt. Nog geen maand later stond daar het alleereerste event: The Glow Up Presents: A Garden Supper.

In navolging van ons eerste uitverkochte evenement, volgden er nog twee waar wij vrouwen aan hun tribe wisten voor te stellen om zo een ultieme ‘glow up‘ te garanderen.